38. Uluslararası İzmir Festivali, “Ensemble 4.1” konseriyle tamamlanacak

Uluslararası İzmir Festivali, Ensemble 4.1 Piano Windtet Konseri ile Sona Eriyor

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından düzenlenen 38. Uluslararası İzmir Festivali’nin finali heyecanla beklenen Ensemble 4.1 Piano Windtet konseri ile gerçekleşecek.

İKSEV tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın tek piyanolu nefesli çalgılar topluluğu olan Ensemble 4.1, İzmir Tarihi Agora’da 12 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de müzikseverlerle buluşacak.

Bilet almak isteyenlerin davetiyeli olarak katılabileceği etkinlikte, Ensemble 4.1, “The Sonic Explorers” eserlerini seslendirecek.

Grup, klarnette Alexander Glücksmann, fagotta Christoph Knitt, kornoda Sebastian Posch ve obuada Jörg Schneider gibi dört nefesli solist ile piyanist Thomas Hoppe’den oluşuyor.

Mozart ve Beethoven eserlerinin yanı sıra Walter Gieseking, Theodoor Verhey, Heinrich von Herzogenberg ve Gustav Holst gibi bestecilerin eserlerini de yorumlayan Ensemble 4.1, sahne iletişimi ve atmosferiyle de dikkat çekiyor.

Konseri izlemek isteyenlerin İKSEV’in resmi internet sitesinden davetiye edinmesi gerekmektedir. (AA)

Related Posts

Zorunlu eğitimin kısaltılması tartışmaları; “Bu bir eğitim planı değil, sömürü planı!”

Zorunlu eğitimin kısaltılması tartışmaları; “Bu bir eğitim planı değil, sömürü planı!”

LGS tercih dönemi başlıyor: Nelere dikkat edilmeli?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sonuçlarının 11 Temmuz Cuma günü açıklanması bekleniyor. Tercih dönemi ise 14 Temmuz’da başlayacak ve 24 Temmuz’da sona erecek. Sadullah Oğuz da bu sürecin sadece bir okul tercihi değil, aynı zamanda bir yaşam tercihine dönüştüğünü söyleyerek “Tercih süreci öğrencilerimiz için sadece bir okul seçimi değil, hayatlarında verdikleri ilk önemli kararlardan biridir. Öğrenciler bu süreçte yalnızca bir okul değil, aynı zamanda bir yaşam ortamı seçiyor” dedi.

Şap hastalığı nedir, Türkiye’de var mı? Şap hastalığı belirtileri neler? İşte, Şap hastalığının kontrolüne yönelik yönetmelik

Şap hastalığı nedeniyle hayvan pazarlarından duyurular gelmeye başladı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, şap hastalığının 4 ay önce Avrupa’da başladığını bildirdi. Türkiye’de özellikle doğu illerinde sınırdan hayvan geçişleri olduğuna işaret eden Tunç, ülkede hastalığın ilk olarak Hakkari’de görüldüğünü ve salgının, hayvan pazarlarının açık olması ve nakillerin devam etmesiyle ülke geneline yayılmaya başladığını ifade etti. Peki, Şap hastalığı nedir, nasıl bulaşır? Şap hastalığı Türkiye’de var mı? Şap hastalığı belirtileri neler? İşte, Şap hastalığının kontrolüne yönelik yönetmelik

2025 DGS sınav yerleri açıklandı mı? DGS sınava giriş belgesi nasıl alınır?

DGS’ye (Dikey Geçiş Sınavı) girecek adaylar, sınav yerlerini öğrenmek için giriş belgelerine kilitlenmiş durumda. Peki, 2025 DGS sınav yerleri açıklandı mı? DGS sınava giriş belgesi nasıl alınır?

Kadir Has Üniversitesi, THE Impact Rankings 2025’te Yükselişte…

Sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik çalışmalarıyla hem ulusal hem küresel ölçekte önemli bir konum elde eden Kadir Has Üniversitesi, adalet, toplumsal cinsiyet eşitliği ve nitelikli eğitim gibi alanlarda da liderliğini pekiştirdi.

“Yaz Hitleri 2025” çalma listesi yayınlandı: İşte her yerde duyacağınız o şarkılar

“Yaz Hitleri 2025” çalma listesi yayınlandı: İşte her yerde duyacağınız o şarkılar