Kripto Ayısı Bu Sefer Ralli Bekliyor: Bu Altcoinler İzlenmeli!

Ayı duruşuyla tanıdığımı kripto analisti Capo Of Crypto, Haziran’da altcoinler için güçlü bir ralli öngörüyor. Analist, Bitcoin’in son dönemdeki hakimiyetine rağmen yatırımcıların altcoinler konusundaki iyimserliğinin arttığını söylüyor. Ethereum ETF’lerine yönelik artan iyimserliğin, daha geniş altcoin piyasasına yatırımı artırması muhtemel.

Ayı analistten altcoinler için Haziran rallisi tahmini!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, son dönemde Bitcoin’in hakimiyeti arttı. Buna rağmen, Capo Of Crypto takma adlı analist, altcoinler için Haziran’da güçlü bir ralli öngörüyor. Analist, kısa süre önce yayınladığı bir yazıda iyimserliğini dile getirerek, “Haziran ayının altcoinler için gerçekten iyi bir ay olabileceğini düşünüyorum” dedi. Analistin öngörüsünün, altcoinlere yönelik artan yatırımcı ilgisinin ortasında gelmesi dikkat çekiyor.

Bu arada analist, önemli kazançlar görebilecek birkaç altcoinin altını çiziyor. Özellikle, analizinde bazı spesifik sektörlerden bahsediyor. Bu bağlamda, altcoinlerin çoğunun değişen piyasa dinamiklerinden faydalanmaya hazır olduğunu öne sürüyor.

Altcoinler neden Bitcoin’in gerisinde kaldı?

Bununla birlikte, bir kullanıcı, altcoinlerin son zamanlarda Bitcoin rallisinin gerisinde kalmasının nedenleri konusunda netlik arayan gönderisine yorum yaptı. Ayrıca son günlerde sadece bazı altcoinlerin pozitif ivme gösterdiğini söyledi. Kullanıcıların yorumlarını ele alan Capo Of Crypto, Bitcoin’in ETF onayının etkisine işaret etti. Son Bitcoin rallisinin esas olarak ABD Spot Bitcoin ETF’si üzerindeki iyimserlikten kaynaklandığını açıkladı. Bağlam açısından, Bitcoin ETF’leri art arda 18 gün boyunca güçlü giriş kaydederek yatırımcıların dikkatini çekti.

Ancak analist, Ethereum ETF’sine yönelik iyimserliğin artmasıyla birlikte piyasanın altcoin sektörüne daha fazla yatırım yapmasını bekleyebileceğini de sözlerine ekledi. Başka bir deyişle, Bitcoin ETF’lere yönelik mevcut odaklanma altcoinleri gölgede bıraktı. Bununla birlikte, yatırımcı ilgisi çeşitlendikçe bu eğilimin tersine dönmesi mümkün.

Radara alınacak kripto paralar!

Analistin görüşleri, özellikle AI coinleri, RWA tokenları, meme coinleri, Ethereum ve Solana coinleri gibi belirli kategorilerde geniş bir altcoin rallisi potansiyelini vurguluyor. Bu arada, yapay zeka (AI) sektörünün artan talebi ve uygulamaları nedeniyle AI coinleri son zamanlarda yatırımcıların radarında. Öte yandan, Blockchain’deki gerçek dünya varlıklarını temsil eden RWA tokenleri ciddi potansiyelleriyle ortaya çıkıyor. Bu yüzden, çeşitlendirme arayan yatırımcılardan artan ilgi görmeleri mümkün.

Eş zamanlı olarak, genellikle sosyal medya heyecanı ve topluluk desteği tarafından yönlendirilen meme coinler, değişken ancak potansiyel olarak kârlı bir segment olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, meme coin sektörü kayda değer bir ilgi gördü. Buna güçlü performanslarıyla tanık olduk. Öte yandan, Ethereum ekosistemi DeFi, NFT’ler ve katman-2 çözümlerinde devam eden gelişmelerle gelişmeye devam ediyor. Ayrıca, Solana da genişleyen ekosistemi ve artan benimsenmesi nedeniyle büyüme dikkatleri çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx