SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ Jose Mourinho, Real Madrid’in yıldızını Fenerbahçe’ye getiriyor!

Süper Lig’de sezonun sona ermesiyle birlikte gözler transferlere çevrildi. Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler kadrolarını güçlendirmek için transfer görüşmelerine başladı. İşte günün öne çıkan son dakika transfer haberleri…

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ

10:14 03 Haziran 2024

BEŞİKTAŞ’TAN BERNARDESCHI’YE TEKLİF

Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş yönetimine menajerlerden de oyuncu önerileri geliyor.

Kara Kartal’a son olarak iletilen isim, ABD MLS Ligi ekiplerinden Toronto forması giyen Federico Bernardeschi oldu.

29 yaşındaki İtalyan futbolcu, çok yönlü bir oyuncu olmasıyla biliniyor. Hem sol kanat hem de sağ açıkta görev yapabilen Bernardeschi, 10 numarada da başarılı bir şekilde forma giyebiliyor.

BEŞİKTAŞ KİRALAMAK İSTİYOR

Beşiktaş Yönetimi, Bernardeschi’nin transferi için Toronto ile görüşmelere başladı. Siyah-beyazlıların, oyuncuyu kiralamak istediği öğrenildi.

Siyah beyazlı yönetimin 29 yaşındaki İtalyan yıldız Federico Bernardeschi’nin menajeriyle görüştüğü bildirildi. (Sabah)

10:05 03 Haziran 2024

FERDİ KADIOĞLU’NDAN ARSENAL TALİMATI

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, teknik direktörlüğe Jose Mourinho’nun gelmesinin ardından menajerine bir talimat verdi.

Arsenal ile temasta olan milli futbolcu, Jose Mourinho ile çalışmak istediğini belirterek menajerine transfer konusunda, “Bekle” talimatı verdi.

Fenerbahçe’de geçen sezon 51 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans ortaya koyan 24 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. (Sabah)

10:04 03 Haziran 2024

FENERBAHÇE’DE ROTA SADIO MANE

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin gündeme sürpriz bir isim geldi.

Sarı-lacivertliler, Avrupa futboluna damga vurmuş ve şu anda Suudi ekibi Al-Nassr’da forma giyen Senegalli yıldız oyuncu Sadio Mane ile ilgileniyor.

Avrupa’ya dönmek isteyen 32 yaşındaki oyuncuyla Jose Mourinho’nun bir görüşme gerçekleştireceği ve Fenerbahçe’ye davet edeceği belirtildi. (Sabah)

10:03 03 Haziran 2024

GALATASARAY’DAN VARANE BOMBASI

Sarı- Kırmızılı takımın defans hattındaki oyuncular Victor Nelsson ve Davinson Sanchez’in ayrılık ihtimallerine karşılık önlem aldığı ve sezon sonu Manchester United’dan ayrılan Fransız stoper Raphael Varane’nın menajeriyle temas kurduğu öğrenildi. Cimbom’un bu isimlerinden birinin ayrılması halinde 31 yaşındaki savunma oyuncusuna teklifte bulunabileceği de gelen haberler arasında.

10:02 03 Haziran 2024

GALATASARAY’DAN GÜNDEM MEMPHIS DEPAY

Galatasaray’da en çok merak edilen konulardan biri ise Mauro Icardi’nin yedeğinin kim olacağı. Arjantinli yıldızın rotasyona gireceği isim konusunda birçok aday bulunuyor. Ancak gündemdeki en sıcak futbolculardan biri Memphis Depay. Hollandalı futbolcunun Atletico Madrid ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübünden ayrılması üzerine maliyet araştırması başladı.

Beşiktaş’ın da devrede olduğu deneyimli yıldız için Şampiyonlar Ligi kozu kullanılacak. Ayrıca yine Hollanda’dan tanıdığı futbolcular da görüşmelere katılarak iknaya çalışacak.

10:01 03 Haziran 2024

MOURINHO, REAL MADRID’İN YILDIZINI GETİRECEK

Mourinho’nun gelişi sonrası transferde çok üst düzey isimleri gündemine alan Fenerbahçe’den flaş bir hamle geldi. Sarı- Lacivertliler’in Real Madrid’in kaptanı Nacho Fernandez ile ilgilendiği öğrenildi. Son olarak Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund’a karşı ilk 11’de forma giyen 34 yaşındaki stoperin İspanyol deviyle sözleşmesi sona erdi.

MOURINHO DEVREYE GİRECEK

Sportif Direktörü Mario Branco’nun kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Nacho’nun menajeriyle temasa geçtiği belirlendi. Portekizli hocanın transferde bizzat devreye gireceği ve İspanyol futbolcuyu ikna etmek için görüşmelerde bulunacağı da ifade edildi.

09:59 03 Haziran 2024

KIPRE, TRABZONSPOR’UN RADARINDA

Yeni sezon için en az iki stoper takviyesi yapmayı planlayan Trabzonspor, Savic’in yanı sıra Cedric Kipre’yi de gündemine aldı. İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki savunmacı şu an boşta. 1.93 boyundaki Fildişi Sahilli futbolcunun Fransız vatandaşlığı da bulunuyor. (Sabah)

09:56 03 Haziran 2024

GALATASARAY’DAN MIKAUTADZE HAMLESİ

Sarı-kırmızılılar, Metz formasıyla resital sunan Georges Mikautadze’yi gündemine aldı. 23 yaşındaki forvet için temaslar başladı. Tekniği, hızı ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken genç forvet, sarı-kırmızılı ekibin ilgisine son derece olumlu yaklaştı. Metz’in 13 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuna sahip olduğu yıldız oyuncunun Ajax’la 2028’e kadar kontratı var.

Canlı Anlatım Özeti

  • BEŞİKTAŞ’TAN BERNARDESCHI’YE TEKLİF
  • FERDİ KADIOĞLU’NDAN ARSENAL TALİMATI
  • FENERBAHÇE’DE ROTA SADIO MANE
  • GALATASARAY’DAN VARANE BOMBASI
  • GALATASARAY’DAN GÜNDEM MEMPHIS DEPAY
  • MOURINHO, REAL MADRID’İN YILDIZINI GETİRECEK
  • KIPRE, TRABZONSPOR’UN RADARINDA
  • GALATASARAY’DAN MIKAUTADZE HAMLESİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx