Vivo V40 Lite sızıntısı teknoloji meraklılarını heyecanlandırdı

Vivo’nun yeni V40 Lite modeli, orta segment akıllı telefon pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Cihaz, kısa süre önce Bluetooth SIG ve GCF sertifikasyonlarında ortaya çıkmıştı ve şimdi de yeni bir sızıntı sayesinde cihazın tasarımı ve teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi edindik.

Sızıntı, ünlü tipster Sudhanshu Ambhore tarafından 91Mobiles ile paylaşıldı. Vivo V40 Lite, IMEI veritabanında da görüldü ancak bu sertifikasyon görüntüleri kayda değer detaylar sunmamıştı. Ancak bu son rapor, cihazın tüm teknik özelliklerini ve tasarımını ortaya koyuyor. Bu model, muhtemelen Avrupa pazarında satışa sunulacak olan global varyant olacak.

Sızdırılan görsellere göre, Vivo V40 Lite, kavisli kenarları ve ince çerçeveleri ile şık bir tasarıma sahip. Cihazın ön tarafında merkezde konumlandırılmış bir delikli kamera bulunuyor. Arka tarafta ise büyük bir dairesel kamera adası ve Aura halkası LED ışığı yer alıyor. Ses kontrol düğmeleri ve güç butonu sağ kenarda bulunuyor. Orta çerçevenin plastik malzemeden yapıldığı görülüyor. Cihazın en az iki renk seçeneği olacak: Beyaz ve Bordo.

Teknik özelliklere gelince, Vivo V40 Lite’ın 6.78 inçlik FHD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekranı bulunuyor. Cihaz, Snapdragon 6 Gen 1 işlemci ile donatılmış ve 8GB RAM ile 256GB dahili depolama kapasitesine sahip. Kamera kurulumunda, arkada 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı lens ve 2 megapiksel sensör yer alıyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel selfie kamerası bulunuyor.

Vivo V40 Lite, 5,500mAh batarya kapasitesi ile geliyor ve 44W hızlı şarj desteği sunuyor. Diğer dikkat çeken özellikler arasında ekran içi parmak izi tarayıcı, çift SIM desteği, IP64 su ve toz direnci ile 8GB sanal RAM genişletme desteği bulunuyor. Cihazın kutusundan Android 14 tabanlı FunTouch OS işletim sistemi ile çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx